Mitsubishi Motors Украина

Чи може гормон зростання нівелювати вікові зміни в організмі?



Серед показань застосування соматропіну значиться боротьба з ознаками старіння. Наприклад, у каталозі Farma Market ви можете купити гормон росту https://farm-market.com.ua/gormoni-rostu у різних дозах, в інструкції до застосування якого вказується передчасне старіння. Що з цього приводу каже наука, зараз розберемося.

Вікові зміни, які здатні сповільнити гормон зростання

На зорі медичного застосування соматропін призначався переважно для дітей, у яких спостерігалася затримка фізичного розвитку. Однак згодом було виявлено й інші позитивні ефекти від його застосування:

  • З віком людина втрачає м'язову масу та силу, що може призвести до зниження функціональної активності та збільшення ризику розвитку різних захворювань. Гормон зростання може допомогти зменшити цей процес та сприяти збереженню м'язової маси.
  • Деякі дослідження показують, що соматропін може покращити якість сну, зменшити час засинання, що особливо важливо для людей, які страждають від вікових порушень ритму циркадного.
  • Регулярний прийом гормону росту в коректних дозуваннях сприяє збільшенню енергії, зниженню апатії та підвищенню життєвого тонусу, що може допомогти впоратися з віковою втомою та зниженням активності.
  • Гормон росту має позитивний вплив на кісткову щільність, що допомагає зменшити ризик остеопорозу та переломів кісток у людей похилого віку.

Все разом це значною мірою підвищує якість життя в похилому віці. Якщо ви вирішили купити гормон росту для себе чи своїх літніх родичів, переходьте на сайт продавця.